UKK

Tämän otsikon alta löytyy usein kysytyimpiä kysymyksiä, jotka esimerkiksi live-lähetyksissä toistuvat. Lisäilen sitä mukaan sisältöä, jos tietyt asiat erityisesti nousevat esille kerta toisensa jälkeen.


Miksi et itse kilpaile Vantulla? Saan usein vastailla aidosti hämmentyneisiin ja toisinaan hieman tungetteleviinkin kysymyksiin miksi en itse kisaa tai edes niinkään tavoitteellisesti treenaa laadukkaalla ponillani. Siihen vastaus on hyvinkin simppeli - ei nyt. Teen valtavasti töitä, olen naimisissa, meillä on Vantun lisäksi Svante-bordercollie ja harrastan heppailun lisäksi muunmuuassa kalliokiipeilyä. Edellämainittujen seikkojen lisäksi rakastan matkustella maailmaa ristiin rastiin ja otamme lennot aina kun tilaisuus vapaa-ajan puitteissa tulee - siihen komboon ei mitenkään enää kisaaminen mahdu. Valmentaudun kuitenkin säännöllisen epäsäännöllisesti ja ylpeydestä halkeamaisillani fiilaan adrenaali kohisten kilpailutunnelmaa joka mittelöissä katsomon tai käsihevosalueen puolelta, radan kävelyä toki unohtamatta. Harvemmin pystyn itse kuvata Vantun kisavideoita, koska käteni tärisevät niin paljon ratsukon viilettäessä radalla. Selostukseni videoiden taustalla ovat jo aivan legenda - "prrr prrr ota kiinni yks askel vielä eiiii käännä käännä JOOO nyttt jeeeeee"-setti on aika perus. Nautin siis valtavasti ponin kanssa puuhastelusta, sen huoltamisesta, maastoilusta, fiilispohjalla tuuppailusta/hyppäämisestä, varusteurheilusta ja höntsäilystä. Ne on siis nykyään meidän juttu, mutta never say never!

Hyppäätkö itse Vantulla? Totta maar, mutta ensisijaisesti tällä hetkellä hyppää vuokraaja, joka myös ponilla kilpailee. Treenaan itse enemmänkin tekniikkaa pienillä ja yhdistelen kavaletteja tai yksittäisiä esteitä tehokkaaseen koulutreeniin.

Oletko mies? Tätä kysytään aika usein. En ole. Olen nainen ja naimisissa naisen kanssa.

Mikä traileri sinulla on? Atec Olympialine XL, jossa poni laitakammoisena matkustaa pitkillä puomeilla. Käytännössä se mahtuisi vaikka laukkaamaan halutessaan ympyrää omassa valoisassa valtakunnassaan tien päällä.

Mikä Vantun naamassa oleva musta jälki on? Poni kampuroi rekassa matkalla Puolasta Suomeen kymmenisen vuotta sitten - siitä muistoksi jäi tuo tumma kokoonparsimisen aikaansaama arpi.

1 kommentti: