MARI


Pähkinänkuoressa Tuhmaponi-blogin päähenkilön laskujenmaksaja olen minä, kolmekymppinen Helsingin keskustassa vaikuttava työnarkomaniaan taipuvainen sen hankalamman sukupuolen edustaja Mari. Tukikohdassani majailee Kingsland-kokoelmani lisäksi aviopuolisoni Ninni sekä hieman jo seniili Svante-bordercollie. 

Hevosharrastukseni starttasi ala-asteen kolmannella luokalla ja tuota pikaa olinkin jo kimokirouksen ylleni langettaneen Foni-ponin satulassa, ainakin kolmea kokoa liian suuri Wembleyn kypärä päässä keikkuen. Tärkeiden nelijalkaisten historiasta kirjoittelen pidempää päivitystä postauksen muodossa syksyn mittaan, mutta blondipainotteista nelijalkasakkia on tullut haalittua elämän varrella jokunen.

Instagramista lentoon lähtenyt Tuhmaponi-teema jatkuu meidän tiimille ominaisesti löysin rantein vinolla hymyllä höystettynä nyt myös blogin tiimoilla. Jos varusteurheilu, hyvää flow'ta tavoittelevat elämäntavat ja viikottain silmien pyörittelyä aiheuttavat kuraiset kumisaappaat valkoisella lautalattialla ovat sinulle tuttuja asioita, pystyt varmasti samaistumaan allekirjoittaneen arkeen.